IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLÓADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLÓADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLÓADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ
IMPRESSZUMMÉDIAAJÁNLÓADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Terepre ez az autó kell!

A Ford legendás modellje, amely szemet gyönyörködtetően robusztus, új formákkal és technikai újításokkal tér vissza.

Fotó: Ford

A Bronco Sport egy kitűnő terepképességekkel bíró SUV, úgyhogy irány az erdő, a hegyek, a sivatag!

Visszatért az észak-amerikai természetjárók egykori kedvence. A retrohullámot meglovagolva a Ford felélesztette a Bronco márkanevet, így újból van vérbeli terepjáró a konszern kínálatában. Bár a kiszállítások csak jövő tavasszal indulnak, a rajongók felfokozott várakozását mi sem jelzi jobban, hogy az értékesítés bejelentésekor hosszú időre lefagyott az előjegyzéseket kezelő weboldal.

Az új modell külső dizájnja az 1966-ban bemutatott első széria kortárs újraértelmezése (a gyártás 1996-os lezárásakor az ötödik generáció volt forgalomban), de a belső formaterv is az elődök nyomdokain jár. A Bronco tulajdonképpen almárkaként funkcionál, és három verzióban készül: az off-road alapkivitel két- és négyajtós változata mellé érkezik a SUV-osabb Bronco Sport. Ez utóbbi sokoldalú kirándulóautó: a hétköznapokban elegendő komfortot nyújt, a hétvégéken pedig árkon-bokron átkelve juthatunk el vele sátorozni, hegyet mászni, pecázni.

Ford Bronco off-road

Fotó: Instagram

A terepjáró-kivitel egyből a kategória legjobbjaival veszi fel a versenyt: erről egyebek mellett a 29,4 cm-es hasmagasság, a 85,1 cm-es gázlómélység, valamint a 29 fokos áthaladási terepszög gondoskodik. A modell opcionálisan már közvetlenül a gyártótól is rendelhető 35 colos terepgumival. A Bronco Sport kínálatában 181 és 245 lóerős motorokat találunk.

AZ ÚJ MODELL KÜLSŐ DIZÁJNJA AZ 1966-BAN BEMUTATOTT ELSŐ SZÉRIA KORTÁRS ÚJRAÉRTELMEZÉSE.

Végre egy igazi terepes jön 2021-ben!

Fotó: Ford

Ford Bronco Sport

És íme az autólegenda Ford Bronco új változatai terepen:

AMI MÉG ÉRDEKELHET Hungary